Mechanische ventilatie reinigen

Wat 10 jaar geleden begon met de vraag : is het ook mogelijk om ons ventilatie systeem te reinigen? is inmiddels uitgegroeid tot een heus specialisme, na diverse trainingen bij Fabrikanten , Groothandelaren, Installateurs en collega’s is er veel ervaring opgedaan om uw ventilatiesysteem optimaal te kunnen reinigen, inspecteren en onderhouden. Dit alles met zo min mogelijk overlast voor de bewoners.

Moderne huizen zijn vaak goed geïsoleerd. Daarom hebben deze huizen goede ventilatie nodig. Veel huizen zijn dan ook voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem dat zorgt voor de aanvoer van verse buitenlucht. De kanalen die de verse lucht aanvoeren en oude lucht afvoeren raken in de loop van de tijd vaak behoorlijk vervuild, hierdoor kunnen tal van klachten, zoals hoofdpijn, keelpijn, concentratieverlies, allergieën, benauwdheid, vochtoverlast en schimmels worden verergerd of zelfs veroorzaakt door vervuilde en vochtige binnenlucht.

Reiniging van luchtkanalen en unit is vaak de oplossing.

Bijkomend feit is dat door vervuilde luchtkanalen uw ventilatie minder efficiënt werkt en er vaker storingen optreden in uw ventilatie, het op regelmatige basis laten reinigen en onderhouden van uw mechanische ventilatie en uw ventilatiekanalen is vaak de oplossing. Wij adviseren om minimaal 1x per jaar uw ventilatieunit of ventilatiebox te laten controleren/onderhouden en het reinigen van uw ventilatiekanalen 1x per 5-7 jaar te laten uitvoeren.

Bij het reinigen van uw ventilatie wordt met roterende borstels of doormiddel van luchtzwepen de vervuiling in de ventilatiekanalen los geborsteld waarna de vervuiling afgezogen wordt in een afzuiger met HEPA-filter, optioneel kunnen we voor u ook de raamroosters openmaken en reinigen, na de reiniging van uw ventilatiekanalen zullen we indien gewenst uw ventilatie afstellen en u voorzien van passend advies over het juiste gebruik van uw mechanische ventilatie systeem

Axel Manders is al meer als 10 jaar actief in het reinigen en onderhouden van mechanische ventilatie en ventilatiekanalen, doordat ervaring kennis en kunde worden gecombineerd met de juiste professionele gereedschappen kunnen we uw ventilatie in een mum van tijd professioneel voor u uitvoeren zonder veel overlast te veroorzaken.

Natuurlijk worden de werkzaamheden stof-arm voor u uitgevoerd.

Deze werkzaamheden voeren we uit onder de naam Axel Manders Dienstverlening voor particulieren, bedrijven en Vve in de regio Oss, Berghem, Ravenstein, Schaijk, Uden, Erp, Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode, Rosmalen, Grave, Cuijk, Wijchen, Druten, Dreumel, Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Beuningen en Wamel. Het reinigen van mechanische ventilatie en ventilatiekanalen voor bedrijven en Vve kunnen we landelijk voor u uitvoeren. Voor meer informatie en prijzen kunt u terecht op onze website : www.mandersdienstverlening.nl. Of neem contact met ons op via ons contactformulier .

Voor de tarieven voor het reinigen van uw mechanische ventilatie kunt u terecht op Prijzen ventilatie reinigen