Schoorsteenveger Erp

Schoorsteenveger Erp

Bent u op zoek naar een ASPB erkend schoorsteenveger in Erp voor het vegen van uw schoorsteen? Kies dan voor de vakkundigheid van Schoorsteenveger A. Manders. Het is verstandig uw schoorsteen tenminste een keer per jaar te laten vegen als u de houtkachel gebruikt voor sfeerverwarming. Gebruikt u uw houtkachel of openhaard als bijverwarming of als hoofdverwarming dan is het verstandig om uw schoorsteen twee maal per jaar te laten vegen.

Afspraak met Schoorsteenveger Erp

Wilt u gebruik maken van de diensten van schoorsteenveger A. Manders in de omgeving van Erp dan kunt u een afspraak maken via ons telefoonnummer 0652008285 of door het invullen van het contactformulier op onze website. Wij zijn gediplomeerd en hebben ruime ervaring in schoorsteenvegen en schoorsteen-inspectie.

Schoorsteenvegen rieten dak Erp

Als ASPB schoorsteenveger in Erp zijn wij gespecialiseerd in het vegen van schoorstenen op rieten daken. Door het gebruik van speciale ladders en rietstoelen is het voor ons mogelijk op een redelijk wijze via het rieten dak bij de schoorsteen te komen.
De schoorsteen kan van bovenaf worden geveegd en, wat belangrijk is, de vonkenvanger kan tijdens de werkzaamheden worden gecontroleerd en schoongemaakt.
Bij voorkeur vegen we schoorstenen van rieten daken in het voorjaar met droog weer om eventuele spoorvorming op het riet te voorkomen.

Als professionele schoorsteenveger in Erp werken wij alleen op afspraak !!

Na het vegen van uw schoorsteen in Erp ontvangt u van ons een bewijs welke u kunt bewaren voor uw verzekering.
Eventuele bijzonderheden worden op dit bewijs genoteerd.

Naast dat wij schoorsteenveger zijn in Erp kunt u ons ook inschakelen voor ventilatiereiniging in Erp.

Voor meer informatie over ventilatie reinigen in Erp kunt u terecht op www.ventilatiereiniging.nl

Wij zijn ASPB gediplomeerd schoorsteenveger voor de regio Alphen, Afferden, Appeltern, Batenburg, Beneden-leeuwen, Bergharen, Berghem, Beuningen, Boekel, Boven-leeuwen, Cuijk, Deest, Dreumel, Druten, Erp, Geffen, Grave, Heesch, Hernen, Horssen, Maasbommel, Mill, Niftrik, Nistelrode, Nuland, Oss, Ravenstein, Rosmalen, Schaijk, Schijndel, Sint Oedenrode, Puiflijk, Uden, Veghel, Volkel, Wamel en Wijchen.