Schoorsteenveger rieten dak

Schoorsteenveger rieten dak

Schoorsteenveger nodig voor uw rieten dak in de regio Maas en Waal? Bent u op zoek naar een ASPB erkend schoorsteenveger voor het vegen van uw schoorsteen op uw rieten dak in het Land van Maas en Waal ? Kies dan voor de vakkundigheid van Schoorsteenveger A. Manders Wij zijn werkzaam in de regio Maas en Waal in onder andere : Afferden, Alphen, Appeltern, Batenburg, Bergharen, Deest, Hernen, Horssen, Maasbommel, Niftrik, Puiflijk, Wijchen, Druten, Dreumel, Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Beuningen en Wamel Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in schoorsteenvegen op rieten daken.

Schoorsteenveger rieten dak

Als ASPB schoorsteenveger zijn wij gespecialiseerd in het vegen van schoorstenen op rieten daken. Door het gebruik van speciale ladders en rietstoelen is het voor ons mogelijk om op uw rieten dak bij de schoorsteen te komen zonder daarbij uw rieten dak te beschadigen.

De keuze van de gebruiken klimmaterialen wordt ter plekke beoordeeld aan de hand van een inschatting van de staat van uw rieten dak en het soort rieten dak ( traditioneel riet gedekt of schroefdak).

De schoorsteen kan dan van bovenaf worden geveegd en, wat belangrijk is, de vonkenvanger kan tijdens de werkzaamheden worden gecontroleerd en schoongemaakt.

Ook kunnen we inspringen op de eisen welke worden gesteld door uw verzekering. Zo kan het zijn dat ze speciale eisen stellen aan het materiaal en de maaswijdte van uw vonkenvanger, ook zijn er verzekeraars welke eisen dat u minimaal 1x per 5 jaar uw rookkanaal door een ASPB schoorsteenveger laat inspecteren, Bij het ontbreken van een vonkenvanger of een vonkenvanger welke niet aan de eisen voldoet kunnen we meestal ter plekke een vonkenvanger voor u maken welke wel aan de door uw verzekering gestelde eisen voldoet.


Bij voorkeur vegen we schoorstenen van rieten daken in het voorjaar met droog weer om eventuele spoorvorming op het riet te voorkomen.

Als professioneel ASPB schoorsteenveger werken wij alleen op afspraak !!

Na het vegen van uw schoorsteen ontvangt u van ons een factuur/veegbewijs welke u kunt bewaren voor uw verzekering.
Eventuele bijzonderheden worden op dit bewijs genoteerd.

Afspraak Schoorsteenvegen op uw rieten dak in Maas en Waal ?

Wilt u uw schoorsteen op uw rieten dak laten vegen door schoorsteenveger A. Manders/ Schoorsteenvegermaasenwaal.nl? dan kunt u een afspraak maken via ons telefoonnummer 0652008285 of door het invullen van het contactformulier op onze website. Wij zijn gediplomeerd en hebben ruime ervaring in het uitvoeren van schoorsteenvegen en schoorsteen-inspectie op rieten daken.

Wij zijn ASPB gediplomeerd schoorsteenveger voor de regio Alphen, Afferden, Appeltern, Batenburg, Beneden-leeuwen, Bergharen, Berghem, Beuningen, Boekel, Boven-leeuwen, Cuijk, Deest, Dreumel, Druten, Erp, Geffen, Grave, Heesch, Hernen, Horssen, Maasbommel, Mill, Niftrik, Nistelrode, Nuland, Oss, Ravenstein, Rosmalen, Schaijk, Schijndel, Sint Oedenrode, Puiflijk, Uden, Veghel, Volkel, Wamel en Wijchen.